Sepawa Nordens årliga konferens

Sepawa Norden anordnar varje år en mindre konferens. På våren samlas företrädare för branschen och får ta del av föreläsningar om innovationer, nya lagar och mycket mer.

SEPAWA Congress, som anordnas av Sepawa e.V. är ett banbrytande event för experter från tvättmedel/ rengöringsmedel- kosmetika- och parfymindustrin med företrädare från hela Europa.  Proffs från både små och medelstora företag och stora företag får möjlighet att träffas. Forskare från industrin och universitetssektorn samt representanter för myndigheter och konsumentorganisationer använder SEPAWA  för dialoger och ett tvärvetenskapligt utbyte av idéer. Ett annat fokus är att främja kvalificerade unga forskare. Med nära 1 500 medlemmar, är SEPAWA en av de största specialistföreningarna i Europa.

header-logo-SEPAWA-2019

Den årliga kongressen, SEPAWA Congress, är ett banbrytande event för experter från tvättmedel/ rengöringsmedel-, kosmetika- och parfymindustrin. I år ägde den rum i Berlin i slutet av oktober.

Proffs från både små och medelstora företag och stora företag, forskare från industrin och universitetssektorn samt representanter för myndigheter och konsumentorganisationer använder SEPAWA  för dialoger och ett tvärvetenskapligt utbyte av idéer.

Ett annat fokus är att främja kvalificerade unga forskare. Med nära 1 500 medlemmar, är SEPAWA en av de största specialistföreningarna i Europa.